Välj en sida

Om Oss

Vi är inte som alla andra.

Vi startade TOTALWAY för att vi ville se en förändring. Vi har jobbat många år i branschen, inom olika former av sälj i butik och callcenters. Men vi kände att det fanns mycket vi ville göra annorlunda. Vi såg system som främjade en hektisk stressbaserad säljteknik som varken var bra för presumtiva kunder, säljarna eller varumärket man representerade.

För mycket fokus låg på att sälja till så många som möjligt så fort som möjligt, istället för att sälja med kvalité och skapa en positiv säljupplevelse.

Vi upplevde företagskultur där anställda inte tilläts löneförhandla. Där ”toppsäljare” slapp konsekvenser trots oförsvarbart beteende just för att de levererade resultat och där säljare kämpade och ansträngde sig, men belöningen uteblev.

Vi har skapat en arbetsplats så som vi anser att en arbetsplats ska vara. Med högt i tak, på riktigt. Här är vi alla ett och samma team. Vi pratar och skämtar med varandra och det är helt öppet för raka och ärliga samtal och förslag.

Vi har en provision utan tak som baseras på ordervärde, inte antal sälj. Det gör att vårt fokus inte blir att sälja till vem som helst, utan istället på att skapa goda kundrelationer och köpupplevelser. 

Som säljare med fokus på kvalité förändrar vi säljyrket. Vi vill ändra synen på säljare som jobbiga eller påstridiga och skapa en ny stolthet för yrket.

Vi på Totalway

Fredrik Lundblad

Fredrik Lundblad

"Jag har jobbat flera år inom industri, Huhtamaki och Ericsson bland annat. Provade på telemarketing och märkte att jag hade fallenhet för sälj.

Det som tilltalade mig var att man alltid kan utvecklas. Vill man så kan man. Här skapar vi en arbetsplats där man utvecklas, inte sätter gränser för potential och där man kan tjäna så mycket man vill."

Meraj Ghanbari

Meraj Ghanbari

"Jag började inom telemarketing redan som 17-åring. Vid 22 satt jag i ledningsgruppen för en större butik och ansvarade för flera miljoner i omsättning per år. Där lärde jag mig också mycket om ledarskap och har sedan utvecklat mitt eget sätt att leda.

Min dröm är att skapa ett ekonomiskt välmående företag och viktigare än det; en fantastisk arbetsplats med personal som älskar sitt jobb."

Sandra Eriksson

Sandra Eriksson

”Innan jag började som säljare har jag haft yrken inom barnomsorg, restaurang, gym och bokhandel. Sälj är det absolut roligaste jag jobbat med och idag rekryterar och utbildar jag nya säljare.

Det häftiga med sälj är att du hela tiden utvecklas som person och allt handlar om att ha rätt inställning.”

Alexander Kurvinen

Alexander Kurvinen

"Jag började jobba som säljare efter studenten och har jobbat inom sälj sedan dess. Kommer från Uppsala men flyttade till Gävle för jobbets skull.

Det som verkligen tilltalar mig inom sälj är att det finns så mycket möjligheter att tjäna pengar och att utvecklas som person."