Välj en sida

Samarbete

Vi säljer era varor och tjänster

Telefonförsäljning är en av de mest effektiva säljkanalerna. Men det finns risker när man anlitar fel leverantör att hantera sin försäljning. 

Vi är ett team med tydliga mål. Vi växer organiskt, vi förvaltar varumärket i våra samarbeten och vi säljer med kvalité och med kundupplevelse i fokus.

Vi ökar kunskapen om ert varumärke och vi upprätthåller en positiv bild av er och telefonförsäljning i helhet.

Ni kan lita på att TOTALWAY representerar ert varumärke på bästa sätt.

Vi på Totalway

Fredrik Lundblad

Fredrik Lundblad

"Jag har jobbat flera år inom industri, Huhtamaki och Ericsson bland annat. Provade på telemarketing och märkte att jag hade fallenhet för sälj.

Det som tilltalade mig var att man alltid kan utvecklas. Vill man så kan man. Här skapar vi en arbetsplats där man utvecklas, inte sätter gränser för potential och där man kan tjäna så mycket man vill."

Meraj Ghanbari

Meraj Ghanbari

"Jag började inom telemarketing redan som 17-åring. Vid 22 satt jag i ledningsgruppen för en större butik och ansvarade för flera miljoner i omsättning per år. Där lärde jag mig också mycket om ledarskap och har sedan utvecklat mitt eget sätt att leda.

Min dröm är att skapa ett ekonomiskt välmående företag och viktigare än det; en fantastisk arbetsplats med personal som älskar sitt jobb."

Sandra Eriksson

Sandra Eriksson

”Innan jag började som säljare har jag haft yrken inom barnomsorg, restaurang, gym och bokhandel. Sälj är det absolut roligaste jag jobbat med och idag rekryterar och utbildar jag nya säljare.

Det häftiga med sälj är att du hela tiden utvecklas som person och allt handlar om att ha rätt inställning.”

Alexander Kurvinen

Alexander Kurvinen

"Jag började jobba som säljare efter studenten och har jobbat inom sälj sedan dess. Kommer från Uppsala men flyttade till Gävle för jobbets skull.

Det som verkligen tilltalar mig inom sälj är att det finns så mycket möjligheter att tjäna pengar och att utvecklas som person."